Sæbys 14-15 årige blev vestdanske holdmestre i atletik

Sæbys 14-15 årige blev vestdanske holdmestre i atletik

1. oktober 2013 - kl. 9:34 - af

Hænderne røg i vejret efter mesterskabets sidste øvelse, 4x100m stafetløb. Sæby måtte godt nok nøjes med 2. pladsen i denne øvelse efter Silkeborg, men de havde forinden så stort et forspring at guldet var i hus.

Atleterne skulle igennem 10 øvelser inden mestrene var fundet. Disse øvelser blev udført af 13 atleter fra SIK 80. Der skulle være to deltagere i hver øvelse fra klubberne. Resultaterne blev derefter løbende omsat i point så klubbernes indbyrdes placering kunne følges i løbet af stævnet.

Førstepladser til Sæby: Anne Farum i kuglestød med 10.01m, 29,85 i spydkast og diskoskast med 28,92 m, Janni Kristensen med 1,45m i højdespring, Kasper Larsen med 5,76m i længdespring. Derudover mange 2.pladser.

Sæby vandt mesterskabet foran: Århus, Silkeborg, Herning og Esbjerg. SIK 80 kan være stolte af holdets præstation.

Holdet bestod af: Stephanie P, Anne P, Louise Ø, Janni K, Anne F, Signe K, Juliane J, Kasper R, Signe G, Kasper L, Jonas B, Julian S, Malte S,

I skrivende stund har de 10-11 årige vundet sølv for hold i Vejen ved Kolding. Flot weekend for Sæby.

De 10 – 11 årige er: Alexander N, Thomas N, Johan J, Sebastian N, Carina S, Nikoline J, Cecilie A.

Holdmesterskabet var årets sidste mesterskab på bane. I Sæby er de startet med inde træningen, som foregår i Sæby Fritidscenter. Se www.SIK80.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys 14-15 årige blev vestdanske holdmestre i atletik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER