Traditionsrigt fodboldstævne på Hørby Efterskole

Traditionsrigt fodboldstævne på Hørby Efterskole

28. september 2013 - kl. 9:28 - af

Sidste fredag i september får Hørby besøg af omkring 450 unge mennesker fra de nordjyske efterskoler. Det sker i forbindelse med, at Hørby Efterskole er vært for NM i fodbold for efterskoler, der i år har knap 30 deltagende hold, som alle spiller på ’byens baner’ ved hhv. Hørby Idrætsforening og ved Hørby Skole.

Fodboldstævnet for de nordjyske efterskole har Hørby Efterskole været vært for siden 1991, og det har i sin over 20 årige historie udviklet sig fra at være et lille stævne til nu at tiltrække så mange hold, at man for et par år siden delte stævnet i en ’øst’ og en ’vest’ udgave. Hørby Ungdomsskole er fortsat vært for skolerne i den østlige del af den nordjyske efterskoleregion, mens skoler med en beliggenhed længere mod vest har en satellit af stævnet på Skyum Idrætsefterskole ved Snedsted i Thy.

I Hørby spiller der i to rækker, og således er der både en A-række og en B-række for såvel drenge som piger. Senere skal der findes en nordjysk mester i hver række, som så skal deltage i DM i fodbold for efterskoler, der afvikles senere på skoleåret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Traditionsrigt fodboldstævne på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER