Verdensmesterskabet er lige om hjørnet

Verdensmesterskabet er lige om hjørnet

26. september 2013 - kl. 13:18 - af

Søren Rusbjerg også kalde ”fynboen” er gået i skarp træning til verdensmesterskaberne i Sauna gus, som bliver afholdt den 26-27. oktober i Gastein Østrig. Det er første gang en svømmehal fra Vendsyssel stiller med en kandidat til Verdensmesterskabet.

– Nu er er jeg jo ikke helt Nordjyde endnu, og knap så tilbageholdende så jeg tør godt love dem kamp til stregen, udtaler ”fynboen” med et særligt blik i øjet, og fortsætter, jeg arbejder netop på nogle nye teknikker, og så har jeg desuden en stor opbakning af min chef, som har lovet at fører mig op til konkurrencen, så skal jeg nemlig kun fokusere på det vigtigst og det er min Gus.

Chefen selv har ganske stor tillid til ”fynboen” og fortæller, “Jeg er har set hvad denne mand kan nå vi to er sammen, min store udfordring bliver dog at sikre at han kan preforme  til selve konkurrencen, og hvis Søren brænder igennem så bliver det nok ikke så ringe,” smiler Jeppe Jacobsen, tydelig præget af at være en rigtig Nordjyde. Jeppe Jacobsen har selv valgt at følge Søren Rusbjerg til døren, for som han siger, dette vil kunne sætte Sæby på verdenskortet, og kræver lidt opbakning.

Alt tyder på at flere af svømmebadets saunagus tilhængere også har besluttet sig at følge trop og tager turen til Østrig.

Sæby Svømmebad byggede i starten af 2013 en ny 40 personers sauna, specielt fremstillet til Saunagus, med indbygget lyd og lys system, trods store tanker den gang, var der ikke mange der troede at det der Saunagus ville blive til noget. Men det kræver blot de rette medarbejder, og udover Søren har vi rigtig mange dygtige gusmestre, og skulle nogen være i tvivl, så er der bare at kigge forbi.

Fredag den 4 oktober præsentere, både Søren Rusbjerg og Bettina Bøjstrup deres vinder gus fra Danmarksmesterskabet, til svømmebadets mini oktober fest, der udover gus også byder på ølsmagning og god mad hvis man er til det.

Sæby Svømmebad vil hele weekenden den 25-26, lægge billeder videoklip og nyheder op på Facebook Og Twitter samt sende udvalgte artikler til Sæby Avis for alle de kunder der ønsker at følge med hjemme fra sofaen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Verdensmesterskabet er lige om hjørnet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER