Rikke Nielsen i Østervrå Kulturhus

Rikke Nielsen i Østervrå Kulturhus

25. september 2013 - kl. 0:31 - af

Til sidste fløjt er titlen på et foredrag med den tidligere håndboldspiller og mennesket.

Rikke Nielsen, der kommer til Østervrå Kulturhus onsdag den 16. oktober.

Hvad er det, du har på halsen, spørger Rikke Nielsens kæreste en dag. Den aalborgensiske håndboldspiller er gravid og har et bryllup at planlægge, så knuden skal bare ikke være noget. Men knuden på halsen er kræft, den lille pige Rikke føder, har Downs syndrom og ikke nok med det, så står hun midt i en voldgiftssag mod sin tidligere klub Aalborg DH.

Privat og på banen
Til sidste fløjt fortæller Rikke Nielsen sin barske, men livsbekræftende historie om at blive kræftsyge – og at vinde over kræften. Om tilværelsen med datteren Magda med Downs syndrom. Om det, der lignede livets største nedtur, men endte som et sandt mirakel.

Den tidligere landsholdsspiller har også lovet at fortælle om sin karriere på landsholdet, sit liv som professionel spiller med både forsider og bagsider af medaljen. En personlig beretning om at lære af livet og nyde hverdagens små og store sejre – og at være til stede her og nu.

Billetter og bøger
Foredraget taget udgangspunkt i Rikke Nielsens biografi med samme titel. Bøger og Papir i Sæby har formidlet et antal bøger, som kan købes samme aften, og Rikke har lovet at signere, dem der gerne vil det.

Aftenen er kommet i stand efter et samarbejde mellem Østervrå Bibliotek, Østervrå Kulturforening, ØVI’s Håndboldafdeling og ØVI’s Venner.

Billetter til det spændende foredrag kan fra 1. oktober købes ved henvendelse til Østervrå Bibliotek eller tøjforretningen Høyrup, Østervrå Butikscenter.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rikke Nielsen i Østervrå Kulturhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER