Loppemarked blev et tilløbsstykke

Loppemarked blev et tilløbsstykke

24. september 2013 - kl. 9:36 - af

Der var godt gang i handlen i Syvsten i forgangne weekend, hvor Syvsten If havde arrangeret loppemarked i Hallen.

Fodboldspillerne var primus motor i arrangementet og der var weekenden igennem en lind strøm af ivrige købere. Syvsten IF havde selv en stor bod, og der var en del private stande, som ytrede at det vil de gerne være med til igen.

Syvsten IF takker alle for de mange donationer af lopper, og overskydende ting er pakket ned og klar til at komme frem i dagens lys igen, hvis det lykkes Syvsten IF at prøve kræfter med dette igen. Om alt går vel står Syvstenhallen forhåbentlig stadig, hvor den er nu, næste efterår på Idrætsallé 3 i Syvsten!

Weekenden indkasserede også point til både serie 4 og 5, så der var gang i den både ude og inde.

Er der så stilstand i Syvsten IF? Nej, nej, nu står den på tyrolerfest d. 26. oktober kl. 18.00. Godt 300 billetter er solgt, så mon ikke vi når op på de 500 der gerne skulle sælges. Sæby Tyrolerorkester er gået i gang med at varme op. Kan kun blive godt. Billetter sælges fortsat hos Click i Sæby og hos Inge på 21451823.

Og der er mere i vente. Følg med på Syvsten IF´s hjemmeside www.syvstenif.dk

De frivillige i Syvsten IF ligger ikke på den lade side, og bevarer Frederikshavn kommune hallen findes der også en Syvsten IF i fremtiden. 75 års jubilæum er lige blevet fejret, og vi vil da gerne at foreningen også bliver 80, 85, 90….osv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Loppemarked blev et tilløbsstykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER