Jens Hedegaard: Salgsindtægterne fuld realistiske

Jens Hedegaard: Salgsindtægterne fuld realistiske

24. september 2013 - kl. 10:14 - af

Budget Forligspartnerne S, SF og Jette Toft bliver angrebet fra flere sider for at have sat salgsindtægterne urealistisk højt i Budgettet. Jeg mener sagtens vi kan argumentere for at det er fuld realistisk.

”Kommunen ejer i dag ca. 1100 bygninger, grunde, skovarealer og landbrugsarealer (1400 ha). Efter kommunesammenlægningen nu har været en realitet i 7 år er det  på tide vi får luget kraftigt ud på områderne. Det kan godt være vi ikke kan opnå top priser her og nu på vore salgsobjekter, men vi kan få dem ud på private hænder, der igen kan være med til skabe vækst. Dernæst sparer vi driften og undgår samtidig,  at meget kreative mennesker indretter sig i de tomme bygninger og indretter dem til en slags kulturhuse, der igen falder tilbage på Kommunen med driftsudgifter. Det var faktisk et at kravene til Kommunesammenlægningerne, at vi rationaliserede driften og indrettede os i færre bygninger.  Staten regnede provenuet ind fra dag 1. Hvilket igen gav de nye storkommuner en hård økonomisk start”.

En kommentar til “Jens Hedegaard: Salgsindtægterne fuld realistiske” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Jens Hedegaard: Salgsindtægterne fuld realistiske”

 • Søren Kristiansen

  Jens du har åbenbart ikke læst din egen formands forslag.
  Areal ved Ørnevejen skole, Aalborgvej og Værkergrunden skal indbringe 15 mio.
  Det er de 3 der bliver nævnt i budgetforslaget.
  Såfremt de 1100 bygninger og 1400 ha. OGSÅ er i spil forstår jeg ikke i ikke solgte dem da i sad for bordenden, og priserne var en helt anden end de er i dag.
  Undskyld mig, men hvad vil du egentligt fortælle med dette indlæg ?.
  Skal vi sælge hele skidtet og så leje det tilbage, ala Farummodellen ?
  Ved jeg ikke får svar, for Socialdemokrater debatterer ikke gennem medierne.
  Medierne er noget i bruger til hurtige kommentarer i SELV tror på giver stemmer.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jens Hedegaard: Salgsindtægterne fuld realistiske' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER