Sæby hund Danmarksmester ved DcH DM på Fyn

Sæby hund Danmarksmester ved DcH DM på Fyn

23. september 2013 - kl. 8:52 - af

Simone Holdensgaard med dalmatineren Flec, er netop kåret som Danmarksmester i C-klassen ved Danmarks civile Hundeførerforenings DM på Fyn. Et meget flot resultat opnået efter en stor træningsindsats gennem det seneste halvandet år.

Hele 3 hundeførere fra den lokale Sæby afdeling af Danmarks civile Hundeførerforening havde kvalificeret sig til DM der blev afviklet på Nordfyn. Det drejer sig om Tine Persson med Sommer af racen japansk spids og Simone Holdensgaard med dalmatineren Flec samt Kim Svendsen med schæferen Max. Trekløveret har deltaget i næsten samtlige konkurrencer i løbet af det seneste år, og har tilsammen hjemtaget over 25 pokaler. De 3 tog afsted fredag middag og havde følgeskab af 6 holdkammerater samt nuværende og tidligere træner Michael Brandenhoff og Gitte Larsen.

De 2 andre deltagere fra DcH Sæby klarede sig også meget flot i konkurrencen blandt landets bedste hunde, Tine Persson med Sommer af racen japansk spids opnåede en flot 9. plads medens Kim Svendsen med schæferen Max kvalificerede sig til en 14. plads

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby hund Danmarksmester ved DcH DM på Fyn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER