Præsidentskifte i Sæby Rotary Klub

Præsidentskifte i Sæby Rotary Klub

23. september 2013 - kl. 12:11 - af

Et nyt Rotary år er startet og der er sket præsidentskifte samtidig med at den nye bestyrelse er tiltrådt.

Billedet viser den nye præsident erhvervskundechef Stig Elversøe (tv) og afgående præsident kunderådgiver Poul Budde Olesen, som nu er pastpræsident.

Den nye bestyrelse består derudover af præsident elect myndighedschef John Sørensen, sekretær butiksindehaver Jette Sørensen, kasserer leasingkonsulent Palle Sørensen, klubmester vicepolitiinspektør John Lamb Henriksen og counsellor direktør Hans Jørn Sørensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Præsidentskifte i Sæby Rotary Klub ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER