Cancerkampagnen ”Lyserød lørdag” er den 5. oktober

Cancerkampagnen ”Lyserød lørdag” er den 5. oktober

23. september 2013 - kl. 13:47 - af

Det betyder at de i dag hos SuperBrugsen i Sæby er gået i gang med at bage bryster. Der skal bages mellem 1.500 og 1.600 par, og de skal så sælges rundt om i hele byen til det store arrangement lørdag den 5. oktober, når der holdes ”Lyserød lørdag”.

Med hos bageren i SuperBrugsen er Lisa fra Loop Cirkeltræning i Sæby. Hun skal hjælpe med at bage, og står også for det overordnede ansvar for, at brysterne kommer ud til byens forretninger, hvorfra de så sælges videre.

Om Lyserød Lørdag
Lyserød Lørdag er en landsdækkende aktivitet med et stærkt lokalt engagement under Kræftens Bekæmpelses populære kampagne STØT BRYSTERNE.

På Lyserød Lørdag skaber det lokale erhvervsliv, frivillige og foreninger spændende lyserøde aktiviteter og events til fordel for brystkræftsagen.

Lyserød Lørdag blev afholdt første gang i 2008, hvor 16 arrangører og et storcenter havde arrangeret lyserøde aktiviteter rundt om i landet. Det blev til et flot overskud på knap 150.000 kr.

Siden har eventen vokset sig større og er blevet et fast indslag blandt de danske byer i oktober måned.

I 2012 deltog 140 byer, hvor 162 arrangører, 10 storcentre og omkring 2.700 butikker lavede et væld af aktiviteter og gjorde dermed en stor indsats i kampen mod brystkræft. Overskuddet blev på 2,1 mio. kr., som gik til brystkræftsagen.

Man kan se og høre mere om bagningen på TV2/Nord i aften kl. 19.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cancerkampagnen ”Lyserød lørdag” er den 5. oktober' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER