Fitness Linje klar til næste skoleår

Fitness Linje klar til næste skoleår

20. september 2013 - kl. 10:07 - af

Søndag d. 29. september kl. 13 – 17 holder Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole i lighed med landets øvrige efterskoler Åbent Hus på Efterskolernes Dag.

I år er det til Efterskolernes Dag muligt at blive præsenteret for og evt. også selv prøve skolens nye idrætslinje Fitness.

Fitnesslinjen er Stidsholt 5. idrætslinje. De øvrige er Badminton, Fodbold, Håndbold og Svømning.

Fitness er populært som aldrig før, og derfor starter Stidsholt en Fitness Gym linje fra skoleåret 2014-15, fortæller skolens forstander Steen Jensen.

Fitness linjen er for de elever, der synes Fitness er verdens fedeste måde at træne på, og som elsker at få pulsen op, få sved på panden og have det sjovt samtidigt.

I løbet af året vil der blive mulighed for at træne på forskellige måder og i forskellige fitness-discipliner som f. eks. Aerobics, Body bike, Dance2go, Hula Hoops, Step, Zumba og mange andre fitness-discipliner.

Desuden vil eleverne på Fitnesslinjen få kompetencer som fitness- instruktører.  Vi samarbejder med Danmarks Gymnastik Forbund, for på den måde sikrer vi højeste kvalitet i undervisningen. Eleverne vil få mindst 8 lektioner om ugen. Derudover vil der være rig mulighed for at træne selv og evt. lave træning for de øvrige elever på skolen. Gennem teori og praksis, vil der blive arbejdet vi ud fra det brede sundhedsbegreb.

Det vil desuden være muligt at blive præsenteret for Stidsholts nye Fitness-linje tirsdag d. 24. september om eftermiddagen på havnen i Aalborg, hvor de nordjyske efterskoler som optakt til Efterskolernes Dag samles til efterskoledag, eller man kan gå ind på Stidsholts hjemmeside www.stidsholt.dk, hvor linjen bliver præsenteret,  slutter forstander Steen Jensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fitness Linje klar til næste skoleår ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger