4 firmaer valgt til hjemmepleje i kommunen

4 firmaer valgt til hjemmepleje i kommunen

19. september 2013 - kl. 9:52 - af

Frederikshavn Kommune offentliggjorde udbuddet den 14.5.2013 og interesserede virksomheder havde frist for indlevering af tilbud til udbudsmaterialet den 26.6.2013.

Socialudvalgsformand Peter E. Nielsen udtaler i denne forbindelse at:” Det er glædeligt at Frederikshavn Kommune igen er forgangs kommune, og drager nytte af de nye regler på hjemmehjælpsområdet. Det foretagne udbud er ikke alene med til at vise at Frederikshavn er blandt de første til at udnytte den nye lovgivning, men det er også med til at give kommunen et potentielt stort økonomisk rationale.”

Frederikshavn Kommune har nu evalueret tilbuddene og afsluttet udbuddet på frit valgs området samt valgt 4 leverandører jf. det offentliggjorte udbudsmateriale.

De 4 valgte leverandører er nævnt i alfabetisk rækkefølge:

  • A.B.C Service ApS
  • Aktiv Hverdag Hjemmeservice ApS
  • IMS Service ApS
  • MG Hjemmepleje ApS

Det skal pointeres at den kommunale leverandør ikke var en del af udbuddet, og derfor automatisk fortsætter som leverandør af hjemmehjælp.

Den ny kontrakt træder i kraft for ovenstående leverandører pr. 1.1.2014. Borgere der på nuværende tidspunkt har leverandører, der ikke fortsætter efter 1.1. 2014 vil modtage informationsbrev i starten af oktober 2013 med henblik på valg af ny leverandør. Skulle andre borgere ønske at skifte leverandør til en af de ovenstående kan de efter vanlig procedure kontakte Visitationsenheden ved Frederikshavn Kommune på tlf. 98 45 53 54 i tidsrummet kl. 8:00 – 9:30 på hverdage.

De valgte leverandører vil modtage informationsbrev om opstart af samarbejde med Frederikshavn Kommune, mens nuværende men ikke valgte leverandører vil modtage informationsbrev om afvikling af samarbejdet.

Frederikshavn Kommune vil gerne takke alle nuværende leverandører for et godt samarbejde, og ser frem til et samarbejde i samme ånd med de valgte leverandører pr. 1.1.2014.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '4 firmaer valgt til hjemmepleje i kommunen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger