Vil du være med til at præge fremtidens forsyning?

Vil du være med til at præge fremtidens forsyning?

16. september 2013 - kl. 0:47 - af

Vi søger kandidater, der ønsker at stille op til bestyrelserne i Frederikshavn Vand A/S og Frederikshavn Spildevand A/S.

Vil du være med til at præge fremtidens vand- og spildevandsforsyning her i Frederikshavn Kommune?

Baggrunden for valget er nye regler om forbrugerindflydelse. Det betyder, at der i 2013 skal vælges to fælles forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer og fire suppleanter til bestyrelserne i de to selskaber for de næste fire år.

Det er ikke et krav for at stille op, at du er forbruger hos et af selskaberne. Du skal dog være myndig og have 10 stillere, der er forbrugere hos et af selskaberne. Det er samtidig vigtigt at være opmærksom på, at du som bestyrelsesmedlem har pligt til at varetage selskabernes interesser.

Følg valget på www.forsyningen.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du være med til at præge fremtidens forsyning?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER