Køb en byggegrund og få et gavekort

Køb en byggegrund og få et gavekort

16. september 2013 - kl. 9:38 - af

En gulerod i form af et gavekort er sat på højkant til den første, der køber og begynder at bygge på en grund i Bakkevænget i Østervrå.

Et attraktivt areal bestående af i alt seks parceller i boligkvarteret Bakkevænget, ligger bare og venter på, at den første køber skal melde sig. Når det sker, går Frederikshavn Kommune i gang med byggemodningen af denne første etape af et større boligområde.

46.000 kr.
For at få sat gang i tingene, er lokale erhvervsdrivende gået sammen om et fælles gavekort til en samlet værdi af 46.000 kr., til den første, der køber en grund og går i gang med at bygge. Der er ikke tale om et kontant beløb, men derimod om flere værdibeviser, der kan benyttes hos de lokale erhvervsdrivende, institutioner og værker. Bl.a. er der bidrag fra Østervrå Varmeværk, Byens VVS, antenneforeningen, Høyrup, og ØVI.

Central placering
Parcellen på Bakkevænget ligger godt placeret med sine kun 500 m fra skolen og daginstitution samt med direkte udsigt til åbent landskab. Østervrå har gode tilbud til store og små, unge og ældre. Det er alt fra stor skole med rullende skolestart, børnehave, kommunal og privat dagplejeordning, fritidsklub, ungdomsklub, bibliotek, stort idrætscenter med motionscenter og svømmehal til et alsidigt foreningsliv, kulturhus, kirker og ældrecenter.

Med sine kun ca. 20 km til Frederikshavn, Hjørring, Sæby og Brønderslev samt 50 km via motorvejen til Aalborg er Østervrå centralt placeret i Nordjylland.

Interesserede er velkomne til at rette henvendelse til Østervrå Borgerforening eller Frederikshavn Kommune.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Køb en byggegrund og få et gavekort ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger