Dansk Mesterskabs Hattrick til Sæbynit

Dansk Mesterskabs Hattrick til Sæbynit

16. september 2013 - kl. 6:52 - af

Lørdag d. 14. september fik Dennis Munch fra Sæby sit tredje Danske Mesterskab i Crosskart i hus på Ørnedalsbanen ved Sæby.

Det er nu 3 år i træk, Dennis Munch sidder på titlen. Første titel fik han i 2011, hvor han indgik et større samarbejde i et Crosskart projekt med den tidligere mester i Autocross, Allan Olsen fra Sæby Autoværksted, som stillede et nyt chassis til rådighed til Dennis Munch.
Med den support, samt støtte fra en række lokale sponsorere, lykkedes det for første gang at tage titlen som Dansk Mester i klassen 250 ccm.

I 2012 valgte Dennis Munch at rykke over i 4 – takts klassen op til 650 ccm. En klasse, hvor flere hestekræfter spiller ind, og en helt anden kørestil kræves.

Også i 2012 valgte en række lokale sponsorere at støtte op omkring projektet. At genvinde titlen som Dansk Mester var et klart mål for 2012, men et andet mål var næsten ligeså vigtigt. Nemlig at vinde Motorsportsfestivalen på Ørnedalsbanen. Trods flere muligheder, var dette ikke kommet på CV’et. 2012 blev et godt år for Dennis Munch. Det lykkedes at vinde Motorsportsfestivalen, samt at afgøre det Danske Mesterskab, allerede inden sidste afdeling skulle køres.

I 2013 sæsonen fortsatte Dennis Munch i klassen 650 ccm. Klassen var markant vokset på landsplan og flere unge kørere var kommet til. Også i 2013 bakkede de lokale sponsorere op omkring Dennis Munch. Konkurrencen var hård og første løb, som blev vundet var den præstigefulde Motorsports festival på Ørnedalsbanen. Efter dette løb, lå Dennis Munch igen i front af det Danske Mesterskab. Inden finaleløbet på Ørnedalsbanen 14. september, havde Dennis Munch en føring i mesterskabet på 29 point, så det handlede om at køre taktisk og problemfrit, hvis mesterskabet skulle i hus for tredje gang. 1. heat var tilsyneladende nok til at få afgjort Mesterskabet og Dennis Munch kunne lave DM Hattrick.

”Dette var aldrig lykkedes uden support fra min trofaste mekaniker og mine sponsorere”, udtaler Dennis Munch, og fortsætter: ”Der er ingen tvivl om at det er yderst vigtigt at støtte vore sponsorere. De støtter os”.

Dennis Munch har bl.a. sat sine sponsorere for 2013 på streamer på www.rd-crosskart.dk for at vise besøgende, at et Team består af mere end blot en kører. Sponsorere og mekanikere er de anonyme helte, som bestemt ikke må glemmes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dansk Mesterskabs Hattrick til Sæbynit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER