Masser af gæster til Transportmesse i Sæby

Masser af gæster til Transportmesse i Sæby

15. september 2013 - kl. 2:06 - af

”Vi er helt oppe at ringe!”, var de første ord vi fik med på vejen af Hans Jørn Sørensen fra Grøns, til interesse for den Nordjyske Transportmesse, som denne weekend afholdes på Kjeldgårdsvej 4, Sæby.

Selv om det måske ikke ser ud af meget på det store område, så var der i løbet af lørdagen mange der lagde vejen forbi messen, hvor der var masser af nyheder at se. Der blev f.eks. demonstreret et system, der giver en chauffør mulighed for at til og frakoble sit træk – direkte fra førerhuset, inklusive at der på en lille skærm kan ses, hvordan tilkoblingen på vogn og hænger er placeret i forhold til hinanden. Et sikkert system, der automatisk låser og umuliggør frakobling, når lastbilen kører. Eller hvad med en anordning med kæder, til at fjerne is og sne der kan sætte sig på dækkene, så man ikke har maksimal vejgreb.

Der var – og er også søndag, en smule nostalgi i form af en del ældre lastbiler – gamle Scania-Vabis, Mercedes og hvad hjertet ellers kan begære. Så er man interesseret i at se den udvikling branchen har været i, så er der masser af mulighed for det.

Børnene er ikke ladt i stikken. Med mulighed for at forlyste sig i en opstillet hoppeborg, eller forlyste sig med andre ting, som f.eks. en lille gravemaskine, kan de nok stilles lidt til ro, mens far og/eller mor kigger på herlighederne, der er udstillet.

Rigtig mange af de fremmødte chauffører benyttede lørdag også lejligheden til at få en snak med Nordjyllands Politi. Emnerne var mange, men ved vort besøg var det i særdeleshed hastighed, fart-begrænser og køre/hviletidsbestemmelserne der blev diskuteret, og hvor chaufførerne fik bragt nogen tvivl ud af verden.

Udstillere og gæster kunne til middagsmaden, der bestod af flæskesteg, høre lidt om de nyheder, der var, fra den store scene der var opsat i garageanlægget.

Umiddelbart kunne man måske godt tro, at der ikke var det store besøgstal, når man kigger på billederne, men når man lige medregne, at på det tidspunkt avisen var forbi, var det omkring middagstid, hvor mange netop benyttede sig af spisemuligheden, og som tidligere skrevet er området stort, og gæster og udstillere var ”på alle sider” af lastbilerne. Oppe i lastbilerne. Inde i teltene. Oppe i trailerne og så videre.

For de der går med en lille drøm om at komme ud at køre en Ferrari 360, tæske speederen i bund og ellers drøne der ud af, så er der også en lille chance. Du skal blot opnå ”hurtigste tid” på en lille ”testbane” med en fjernstyret lastbil, der skal køre gennem små tunneler, over vipper og lignende.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af gæster til Transportmesse i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER