Lyst til at prøve Yoga?<br>…

Lyst til at prøve Yoga?

13. september 2013 - kl. 9:14 - af

Yoga er populært igen, også i Thorshøj, hvor yogainstruktør Hanne Christensen starter kursus i næste uge.

Yoga er for mange mennesker en sund vej til forøget fysisk og mentalt velvære. – De fleste bliver overraskede over, hvor meget muskelopbygning, der er i yoga, fortæller Hanne Christensen, de fleste forbinder det oftest med afslapning og meditation. Det er bare så meget mere, og man får med garanti sved på panden i den ca. 1½ time lange lektion, lover hun.

Den 16. september tilbyder Hanne yogaundervisning på Hjørringvej 240 i Thorshøj. Kurset er udbudt gennem www.aftenskolerne.dk, Flere har allerede meldt sig til, så der er kun få ledige pladser. Hanne har helt privat taget initiativ til helt uforpligtende introkurser, og to af dem er allerede afviklet. Et tredje er på vej den 12. september. – Jeg vil gerne give et indtryk af, hvad det er man går ind til, hvis man melder sig til yoga, forklarer Hanne, der ikke ønsker at nogen skal købe katten i sækken.

Øvelserne
En lektion vil altid bestå af en blanding af øvelser som er styrkende/opbyggende og afspændende /smidiggørende samt derudover en afsluttende del, som handler om visualisering/tankekontrol/meditation. – Jeg vil også tage udgangspunkt i deltagernes behov, som i praksis vil sige, at øvelserne vil blive udført på forskellige måder for at det individuelle udbytte kan blive bedst, forklarer Hanne. Jeg vil ligeledes undervejs tilpasse øvelserne til de ”skavanker” som deltagerne har med sig, det kan f.eks. handle om fordøjelsesbesvær, hedeture, manglende søvn m.v.

Baggrund
Hanne Christensen har et alsidigt CV. Uddannelsens om yogainstruktør er et længere kursusforløb med løbende opfølgning, og flere års erfaring som underviser. Nogen vil måske også kende hende fra Sæbys Hudpleje, som hun har drevet i en del år, kombineret med zoneterapi og massage. I sommer kunne hun også føje titlen folkeskolelærer til CV’et.

Yoga på stuegulvet
Undervisningen foregår hjemme hos Hanne privat. – Jeg har omdannet min stue til yogalokale, således at deltagere ikke behøver at investere i egen yogamåtte, hjælpebælter og klodser, slutter Hanne Christensen, der tilbyder et forløb på 12 lektioner frem til jul.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyst til at prøve Yoga?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger