Første Nordjyske Transport-messe i Sæby åbner i morgen

Første Nordjyske Transport-messe i Sæby åbner i morgen

13. september 2013 - kl. 17:21 - af

Grøns Transport Uddannelser – AMU Center står bag Nordjysk Transportmesse, der løber af stablen for første gang den 14. – 15. september 2013 i Sæby.

Nordjysk Transportmesse sætter fokus på transportbranchen i dag og i fremtiden og inviterer fagfolk og andre interesserede til et par inspirerende dage i transporterhvervets tegn. Udstillere har mulighed for at vise produkter og ydelser frem og skabe nye relationer, mens de besøgende kan få et unikt indblik i udviklingen indenfor branchen og blive klogere på en bred vifte af aktuelle, brancherelaterede emner.

I dag fredag, har man, som det ses på billederne rigtigt travlt med at få sat køretøjer, stande, telte og meget andet op.

Af udstillere kan blandt andet nævnes: Grøns AMU Center, EUC Nord, Stiholt Hydraulik A/S, Stiholt Scania, Nordjysk Autolakering A/S, Sæby Lastvognsopbygning, VOLVO Truck Center A/S, Nordjyllands Politi, Bridgestone Dæk, Iveco Aalborg, MAN Last og Bus A/S, Loadmaster, 3F – Frederikshavn samt mange andre.

Du finder udstillingen her: GRØNS Transport Uddannelser A/S, Kjeldgaardsvej 4, 9300 Sæby, hvor der er åben lørdag den 14. september kl. 10.00 – 17.00 og søndag den 15. september kl. 10.00 – 15.00 . Der er fri entre og parkering.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første Nordjyske Transport-messe i Sæby åbner i morgen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER