Turistchef får nyt job i 25 års jubilæumsgave

Turistchef får nyt job i 25 års jubilæumsgave

11. september 2013 - kl. 15:41 - af

Den 1. oktober kan turistchef i Sæby, Inger Grund Petersen fejre 25 års spændende udvikling på Sæby Turistbureau.

I forbindelse med fusionen mellem de 3 turistforeninger i Frederikshavn, Sæby og Skagen realiseres efter mange måneders arbejde med en ny, fælles organisering af turismen i Frederikshavn Kommune, så man kan godt sige, at jeg får et nyt job i jubilæumsgave, siger Inger Grund Petersen. Vi har med fusionen fået mulighed for at ”ryste posen” og organisere turistarbejdet på en helt ny og visionær måde, så alle medarbejdere fremover kommer til at arbejde geografisk på tværs. Det glæder jeg mig til.

Inger Grund Petersen skal fremover i et tværgående team stå for den fælles markedsføringsindsats for de tre områder, der stadig får hver sin turistguide og stadig vil blive profileret hver for sig på både tryk og digitalt – blot i en koordineret indsat, der skal sikre en fælles profil med stærke, lokale træk, en rationalisering af arbejdsgangene på tværs af turistbureauerne, og, ikke mindst, at erhvervet får endnu mere markedsføring for pengene.

– Det arbejde, og den organisering af arbejdet, som nu startes op, vil sikre, at de kompetencer, vi hver især har på turistbureauerne vil blive udnyttet optimalt, fortæller turistdirektør Lene Kappelborg, som blev ansat som turistdirektør for Turisthus Nord pr. 1. juli og siden har haft travlt med at gentænke alle arbejdsområder. -Det betyder, at alt arbejde fremover foregår i teams på tværs af de tre turistbureauer. Ideen er, at vi laver en meget fleksibel bemanding på de tre turistbureauer, som i princippet vil kunne flyttes rundt efter det behov, der opstår.

Turisthus Nord holder åbent hus og uformel, stående reception fredag den 27. september kl. 13-15 på Sæby Turistbureau i ”Retfærdigheden” for samarbejdspartnere og venner af huset. Receptionen er en markering af Inger Grund Petersens 25 års jubilæum. Man vil også få lejlighed til at hilse på såvel den afgående turistchef som på den nye turistdirektør, Lene Kappelborg, samt souschef Anne Sofie Bouert.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turistchef får nyt job i 25 års jubilæumsgave' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER