SF´s strategi til kommunevalg 2013

SF´s strategi til kommunevalg 2013

11. september 2013 - kl. 8:57 - af

I SF har vi i forbindelse med vedtagelsen af vores valgstrategi valgt at se fremad.

Vi har vores egen borgmester- og spidskandidat, som er Christina Lykke Eriksen. Hvis hun ikke – når stemmerne er talt op – har tilstrækkelig vælgeropbakning, så går vi efter størst mulig SF indflydelse i det kommende byråd, hvilket vi føler vi som politisk parti til enhver tid skylder vore vælgere.

Vi er et parti der gerne vil tage ansvar og forvalter vores stemmer ved at tage ansvar, ved at være til stede når der træffes beslutninger i Frederikshavn kommune – også når det er ubehagelige beslutninger, så som besparelser.

Vi samarbejder derfor gerne med alle de partier i byrådet, der vil medvirke til, at vi i SF får denne politiske indflydelse – og vi indgår gerne i en konstitueringsaftale med disse partier. Vi har ingen forudgående aftaler med nogen, og aftaler ikke på forhånd hvem en sådan konstituering eventuelt vil pege på som borgmester – hvilket svarer fuldstændigt til den strategi vi også arbejdede efter til forrige kommunevalg.

Det er ingen hemmelighed at vi i SF føler os ideologisk i familie med Socialdemokraterne. Set i det lys, er der ingen tvivl om at vi gerne ser os selv i et rødt samarbejde, hvis omstændigheder og forhold gør det muligt. Vi ser også gerne et samarbejde med Enhedslisten.

Dog kan vi også se SF i en bred konstituering, hvori S – der ideologisk står os nær – som en naturlig ting også indgår.

Vi mener at SF den forløbne byrådsperiode også har bevist, at vi magter det brede samarbejde – og befinder os godt som et modent og ansvarligt parti, der forstår at agere politisk i en kommune i forandring og under økonomisk pres.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF´s strategi til kommunevalg 2013' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER