Aktive Kvinder i Sæby på virksomhedsbesøg

Aktive Kvinder i Sæby på virksomhedsbesøg

11. september 2013 - kl. 0:52 - af

Efter sæsonstarten med besøg og rundvisning i Minibyen Sæby vil Aktive Kvinder i Sæby tirsdag den 17. september kigge ind bag facaden hos den højtavancerede kabel- og maskinfabrik Roblons afdeling i Sæby, som de seneste år har gennemgået en omfattende udvidelse. Medlemmernes mænd er også velkomne til arrangementet, hvortil der er sidste tilmelding onsdag 11. september.

Torsdag den 10. oktober får Aktive Kvinder besøg af dyrepasser Paw Gosmer med et spændende foredrag ”Blandt Afrikas elefanter”. Paw Gosmer vil i Manegen – Sæby Kulturhus, vise billeder og fortælle om sit arbejde med elefanter i Afrika.

Aktive Kvinder i Sæby står også bag Hyggeklubben for Ældre. Den holder til i Musikhuset i Skolegade 6 og indleder den nye sæson torsdag den 19. september med høstfest, hvor musikunderholdningen vil blive leveret af Lonni og Bent fra Flauenskjold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder i Sæby på virksomhedsbesøg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger