Sparekassen Vendsyssel sammenlægger 6 afdelinger

Sparekassen Vendsyssel sammenlægger 6 afdelinger

10. september 2013 - kl. 5:34 - af

Efter moden overvejelse har Sparekassen Vendsyssel besluttet at sammenlægge en række afdelinger i Nordjylland.

Baggrunden er den stadigt stigende faglige kompleksitet i den finansielle rådgivning samt ikke mindst de skærpede regler om uddannelse og certificering, som er på vej på området.

“Vi har den holdning, at hver afdeling skal fungere som en miniudgave af Sparekassen Vendsyssel, så vores kunder oplever samme høje kvalitet i rådgivningen inden for bolig, pension, forsikring og investering, uanset hvilken afdeling de benytter”, fortæller direktør Jan Skov og fortsætter:

“For at fastholde den høje kvalitet skal rådgiverne fremover i endnu højere grad have mulighed for specialisering, efteruddannelse, vidensdeling og sparring med kolleger. Alt sammen noget der er vanskeligt i mindre afdelinger”.

Kunderne fra de berørte afdelinger kan dog fortsat møde de samme velkendte ansigter, idet de fleste af medarbejderne følger med til de fortsættende afdelinger.

“Vi regner ikke med, at de få kilometer mellem afdelingerne bliver et problem. Derimod tror vi, at kunderne hurtigt vil opleve det som en fordel at blive betjent i en større afdeling. Endelig er der jo altid mulighed for at aftale et rådgivningsbesøg hjemme hos kunden, hvis der skulle være behov for det”, siger Jan Skov.

Desuden understreger Jan Skov, at sparekassen er indstillet på at fortsætte sin støtte til idræts- og foreningslivet i alle byerne, der er berørt af sammenlægningerne.

“Nærhed og lokalt engagement er nogle af vores kerneværdier. Og efter vores definition afhænger det ikke af antallet af kilometer, men af den opbakning vi oplever i lokalområdet”, udtaler Jan Skov og fortsætter:

“Vi har tidligere i år sammenlagt Hurup afdeling med Bedsted afdeling, og Hørby afdeling med Sæby afdeling. Og efter de nu udmeldte sammenlægninger, er vi stadig det pengeinstitut, der har flest filialer i vores markedsområde, og vi er fortsat tæt på alle vores kunder. Vi har nu et filialnet der er dækkende for vores sparekasse, og vi forventer ikke yderligere sammenlægninger i de kommende år”.

De berørte afdelinger er:

Skovsgaard og Halvrimmen afdeling sammenlægges med Brovst afdeling.  Sidste åbningsdag i Skovsgaard og Halvrimmen afdeling er den 4. oktober 2013.

Sjørring afdeling sammenlægges med Snedsted afdeling. Sidste åbningsdag i Sjørring afdeling er den 11. oktober 2013.

Vestby afdeling sammenlægges med Frederikshavn Centrum afdeling. Sidste åbningsdag i Vestby afdeling er den 8. november 2013.

Kaas afdeling sammenlægges med Pandrup afdeling. Sidste åbningsdag i Kaas afdeling er den 22. november 2013.

Hundelev afdeling sammenlægges med Lønstrup afdeling. Sidste åbningsdag i Hundelev afdeling er den 13. december 2013.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel sammenlægger 6 afdelinger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger