Ridestævne i sol og sommer<br>…

Ridestævne i sol og sommer

10. september 2013 - kl. 0:09 - af

Ekvipagerne, arrangørerne og de omkring 60 fremmødte nød det gode vejr lørdag 7. september, da Ulla Kristensen havde arrangeret et privat ridestævne på Vestergårdsvej i Voerså i samarbejde med dressur- og springrytteren Pernille Larsen. Ulla Kristensen bor på en nedlagt bondegård og har indtil flere opstaldede heste i staldene plus sine egne, og det var disse hestes ejere samt nogle inviterede ryttere, der konkurrerede mod hinanden.

Det hele var fra starten lagt i faste hyggerammer, og efter dressur, spring og lidt showridning blev der tændt op i grillen, som rigtig mange deltog i. Her måtte der i en susende fart skaffes flere havestole og bænke, men alle kom til at sidde ned.

I showklassen blev Christine Nielsen og Maja Mølgård kåret som vindere for det bedste indslag med syncronridning.

Et andet indslag i showridningen var en parodi på TV2 Nords ”Mogens kom forbi”, som Ulla Kristensen og datteren Rebecca stod for. Til stor morskab for publikum ville ”Mogens”, alias Rebecca, også være med til stævnet og endte som springrytter i lyserøde tylskørter. I showet fik Voerså Borgerforenings formand, Rigmor Sørensen, med stavgangsstænger og et par af Voersås udgåede kirsebærtræer også et par kærlige hug med på vejen.

I de forskellige dressurklasser blev vinderne: LD Stine Bering, LD2 Laura Graff, LC1 Christine Nielsen og LB Pernille Larsen.

I springklasserne blev vinderne: Højdespring Katrine Meng, der også vandt hesteklassen. LF Laura Berg Kjeldsen og LE Pernille Larsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ridestævne i sol og sommer
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER