Nye spændende aktiviteter for friske juniorspejdere

Nye spændende aktiviteter for friske juniorspejdere

10. september 2013 - kl. 10:15 - af

Sæbygaard Gruppens juniorspejdere har i weekenden sejlet Limfjorden tynd på skibet Jens Krog. Sejlturen er en årlig tradition i gruppen, men for de fleste af årets deltagere var det først gang. De klarede det flot, og nåede både Nibe, Livø og Rønbjerg inden skibet kunne fortøjes i Løgstør. Pligterne ombord på skibet er lidt anderledes, end når spejderne er på lejr, men som alt spejderi, gælder det, at der skal samarbejdes og være ansvarlighed overfor opgaven, det gælder når der skal styres, pudses messing, pumpes og alle de andre opgaver, der skal løses for at sejle et skib.

Ud over at være af sted hele weekenden, havde flere af juniorspejderne benyttet sig af chancen for at kunne komme til spejder flere gange i ugens løb, da hele gruppen havde gruppeuge, og lavede aktiviteter på tværs af de sædvanlige afdelinger. Mandag – tirsdag og onsdag, blev der lavet mad over bål, klatret på mælkekasser, filtet, flettet, spillet og sminket, ud over forskellige løb i skoven. Her var flere at juniorspejderne på løb med gps og mobiltelefon.

Nu skal der gøres klar til gruppeturen, der ligger i den sidste weekend i september. Inden turen, skal der sige farvel til de ældste juniorspejdere. De skal rykke op til Troppen, og så skal der siges goddag til en ny flok juniorspejdere, der allerede nu kan glæde sig til, at de næste år kan komme med ud at sejle.

En kommentar til “Nye spændende aktiviteter for friske juniorspejdere” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nye spændende aktiviteter for friske juniorspejdere”

  • Tak for endnu en dejlig sejltur på Limfjorden til spejdere og forældre og besætningen på Jens Krogh. Og tak til vejrguderne for godt vejr for 4. år i træk.

    Vi håber på endnu en tur næste år!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye spændende aktiviteter for friske juniorspejdere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger