”Fiskens dag” hos Klostergydens Fisk i Sæby

”Fiskens dag” hos Klostergydens Fisk i Sæby

10. september 2013 - kl. 9:51 - af

Lørdag den 14. september kl. 11.00 til 13.30 holder Klostergydens Fisk ”Fiskens Dag” med besøg af auktionarius Jesper fra Strandby Fiskeauktion og Fiske Exportør Flemming, som vil afholde den populære fiskeauktion kl. 11.20 – så kom og gør en god handel.

Igen i år vil der være masser af smagsprøver fra den lækre fiskedelikatesse, man kan få smageprøver på paella og andre spændende fisk, og så bliver der også mulighed for at stifte bekendtskab med Klostergydens nye leverandør Bondegårdshyben, som leverer marmelade og chutney, der smager perfekt sammen med fisk.

”Kan du gætte en fisk” – her får du chancen for at deltage i konkurrencen, som Klostergydens Fisk afholder.

En spændende og hyggelig lørdag i fiskens tegn og med mange friske råvarer hos Klostergydens Fisk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Fiskens dag” hos Klostergydens Fisk i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER