Vi skal arbejde med noget vi godt kan li’

Vi skal arbejde med noget vi godt kan li’

9. september 2013 - kl. 0:03 - af

Hjerteforeningens to lokalkomiteer i Frederikshavn Kommune var forleden samlet for at snakke om fremtidige muligheder for frivillige i Hjerteforeningen og idéer til nye spændende initiativer.

Der er mange frivillige ildsjæle i Hjerteforeningen, der brænder for at arbejde for hjertet. I Frederikshavn Kommune er Hjerteforeningens frivillige forankret i to lokalkomiteer, som man kan finde i Sæby og Frederikshavn. I lokalkomiteerne arbejdes der hårdt for at skabe synlighed omkring Hjerteforeningen gennem forskellige arrangementer og aktiviteter, som borgerne kan deltage i.

Begge lokalkomiteer var samlet i Kattegat Siloen i Frederikshavn, for at præsentere deres arbejde i Hjerteforeningen for hinanden og udveksle idéer til fremtidige udvalg, der kan involvere de nuværende og kommende frivillige. Der blev fremlagt mange spændende forslag til nye initiativer, der bl.a. omhandlede Hjertestier, Hjertemotion og madlavning med hjertet, der har til formål at sætte fokus på Hjerteforeningens opskrifter på sund kost for hele familien.

– Vi arbejder på mange forskellige områder, og vi laver mange forskellige aktiviteter. På den måde får alle mulighed for at arbejde med noget, man brænder for. Vi skal jo arbejde med noget som vi godt kan li’, og som også gør en forskel for andre, siger Kisser Kejser Olsen, formand for Sæby lokalkomite i Hjerteforeningen.

Parat som frivillig i Hjerteforeningen
Udover de to lokalkomiteer var frivillige fra projektet Parat til Hjertestart også med ved mødet, da de gerne vil fortsætte som frivillige i Hjerteforeningen efter Parat til Hjertestart lukker ned. Blandt de frivillige fra Parat til Hjertestart kan man finde flere skagboer, som vil bringe Hjerteforeningen til Skagen. Det betyder, at der nu vil blive arbejdet for hjertet i hele kommunen fra nord til syd.

Parat til Hjertestart takker af i Frederikshavn Kommune til oktober i år. I den forbindelse er der blevet nedsat et Hjertestarterudvalg med frivillige, som vil arbejde videre med at sætte fokus på registrering af hjertestartere på TrygFondens Hjertestarternetværk, således hjertestarteren bliver synlig for almindelige borgere og AMK-vagtcentralen. Hjertestarterudvalget vil dog ikke længere være en del af Parat til Hjertestart, men vil i stedet være et af de initiativer som Hjerteforeningens frivillige i lokalkomiteen arbejder med.
Fra Sæby deltager Anton Justesen, Inger Aakjær og Per Rye.

Brænder du for hjertet, og vil du også gøre en forskel? Så er der altid plads til nye frivillige i Hjerteforeningen.

For yderligere oplysninger: Kontakt Hjerteforeningens lokalkomite i Sæby v/Kisser Kejser Olsen
Tlf. 98 46 25 35
Email: kisserbertil@hotmail.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi skal arbejde med noget vi godt kan li’ ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER