Morten er Back in Town med et stærkt team

Morten er Back in Town med et stærkt team

8. september 2013 - kl. 11:23 - af

KT Elektric har åbnet ny afdeling i Vangen. KT Elektric er en professionel el-installationsvirksomhed med hovedkontor i Aalborg og løbende aktiviteter i hele landet.

Med etableringen af den nye afdeling på Industrivej i Vangen – mellem Sæby og Frederikshavn – er firmaet nu også stærkt forankret i Vendsyssel.

KT Elektrics nye afdeling ledes af den lokale el-installatør Morten Mikael Jensen, der bosiddende i Sæby og har en solid baggrund fra en lokal industri og installations-virksomhed.  Med sig har han et stærkt og særdeles kompetent team af dygtige fagfolk.

I alt beskæftiger firmaet over 140 dygtige og velmotiverede medarbejdere, og virksomhedens alsidighed og kompetencer spænder bredt fra el-service og -installation, data- og fiberinstallationer, industri og automation, energirådgivning/-screening, og tekniske installationer til alle former for bygningsautomatik, større el-og teknikentrepriser, AV- løsninger og låse, sikring, overvågning og adgangskontrol, samt varmepumper, husstandsvindmøller og solceller. Endvidere tilbyder KT Elektric et samarbejde som servicepartner med komplet service af alle former for elinstallationer – lige fra det mindste job til drift af elafdeling på større industrivirksomheder (ISM) Industri Service Management.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Morten er Back in Town med et stærkt team' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER