Legens dag og indvielse af kredshus hos FDF i Sæby

Legens dag og indvielse af kredshus hos FDF i Sæby

6. september 2013 - kl. 8:47 - af

FDF i Sæby holder lørdag d. 7 september mellem 13 og 17 LEGENS DAG.
Alle børn indbydes til være med til at lege nye og gamle lege, bage snobrød og pandekager over bål, Prøve at lave popkorn over bål, være gøgler for en dag, med djævlespil, stylter og bolde og støbe dit eget tinsmykke. Det hele forgår på Sølystvej 8.

“LEGENS DAG” er et landsdækkende arrangement. som FDF kredse i det ganske land deltager i, og skal være med til at få børn og unge ud at lege sammen med andre, i stedet for at sidde inde altid. Børn har det godt med udfordringer, de kan lide det og det gør dem mere robuste, det siger psykolog Jens Andersen, og i FDF ved vi det er rigtigt.

Samme dag og sted indbyder FDF i Sæby til indvielse af det nye kredshus, som er opført med støtte fra kommunen, Lokale- og AnlægsFonden, Spar Nord Fonden, Sæby Y’s mens Club og Vanggaard Fonden.

Mød FDF i Sæby på facebook www.facebook.com/FDFSaeby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Legens dag og indvielse af kredshus hos FDF i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER