Mini-ridestævne i Voerså<br>…

Mini-ridestævne i Voerså

5. september 2013 - kl. 0:56 - af

I Voerså er der ingen rideklub, men potentialet er der for en sådan, hvis en eller anden har lyst til at gå i gang med noget sådant. Rigtig mange piger i fra området i alderen fra omkring 10 – 22 år har egen hest, men dyrker interessen i de nærliggende omegnsklubber.

En del af pigerne har deres heste opstaldet privat hos Ulla Kristensen på Vestergårdsvej i Voerså, og Ulla er selv meget hesteinteresseret og har da også nogle stykker.

Lørdag 7. september er der taget initiativ til et privat ministævne på adressen Vestergårdsvej 11, hvor pigerne kan få lov at prøve kræfter med hinanden på hjemmebane. Vejret tegner rigtig godt, og adskillige forældre og andre interesserede har anmeldt deres ankomst til at overvære dressur og spring fra både pony og hest.

Alle er velkomne til at kigge på, og der er gratis entré og fri parkering foran gården.

Alle sejl er sat til for den rene råhygge, for efter stævnet er der uddeling af præmier. Herefter bliver der tændt op i bålet, og så skal der grilles på grillpladsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mini-ridestævne i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER