Efterårsprogrammet igang hos Pensionist og Efterlønsklubben

Efterårsprogrammet igang hos Pensionist og Efterlønsklubben

3. september 2013 - kl. 0:26 - af

Onsdag den 21. havde de traditionen tro besøg af Volstrup Harmonikaklub, der satte sæsonen i gang med deres glade musik, som alle sang med på. En virkelig god start.

Ugen efter havde de så besøg af Birthe Kirk, som fortsatte sine fortællinger fra sin tid i Zimbabve sammen med sin mand Wolle Kirk. De havde gennem mange år opbygget en stor kvægfarm og et ostemejeri m. m.

Birthe fortalte især om opstarten af mejeriet. En meget spændende beretning, hvor hun sluttede af med at fortælle om, hvordan det går dernede i dag, hvor hendes børn driver den store farm videre. Ikke just en dans på roser, da Mugabe og hans regering gør livet surt for alle hvide farmere.

På onsdag – den 4. september får klubben besøg af Ernest Pedersen og Hanne Lauersen fra Hjørring. De vil spille og synge over emnet: “glemmer du, så husker jeg”. Der er igen lagt op til en dejlig eftermiddag i populærmusikkens tegn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårsprogrammet igang hos Pensionist og Efterlønsklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER