Sæby fik en dansk ungdomsmester i trespring

Sæby fik en dansk ungdomsmester i trespring

2. september 2013 - kl. 0:03 - af

13 unge fra SIK 80 i Sæby havde i år kvalificeret sig til DM for ungdom i Århus. Energi Arena, som er Danmarks største atletikstadion, var rammen om to dages top atletik. Århus 1900 havde stor ære af dette års DMU. Koryfæer, som Wilson Kipketer og Pia Zink mm, uddelte medaljerne.

14 årige Kasper Larsen satte en PR med ca. en halv meter og sprang 12,03 m i trespring. Hermed var guldet Kaspers, og Jonas Bak ligeledes fra Sæby måtte nøjes med bronze med 11,82 m. Jonas pådrog sig en skade i en af fodrodsknoglerne ved et uheld med et skateboard for ca. 3 måneder siden. Det døjer han med endnu. Det skulle ellers have været Jonas` DM i år, men han håber, at skaden snart er lægt.

SIK 80 havde mange flotte personlige resultater. Tæt på medaljerne var Martin Christensen 17 år, kun 10 cm skilte ham fra en bronzemedalje. Martin stødte 13,51 cm. Martin har været i en sportslig god udvikling.

Anne Farum, som er 14 år, fik en 6. og 7. plads i hhv. diskoskast og kuglestød med 26,10 m og 10,12 cm begge personlige rekorder. Med den samme udvikling, som er foregået de seneste år, så er det måske med medaljer næste år. I samme årgang fik Janni Kristensen en 5. plads i stangspring med ny pr på 2,70 m.

Næste weekend er Janni Kristensen, Kasper Larsen og Jonas på udtaget Jysk Fynsk hold, som deltager i et kæmpe stævne i Tyskland. Weekenden efter skal SIK80 14-15 års drengehold kæmpe om danmarksmesterskabet i København efter at være blevet kvalificeret til dette i foråret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby fik en dansk ungdomsmester i trespring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER