Årgangs- og klubmesterskaber 2013 i Sæby Golfklub

Årgangs- og klubmesterskaber 2013 i Sæby Golfklub

2. september 2013 - kl. 11:52 - af

De sidste 2 weekender har stået i pokalernes tegn i Sæby Golfklub. I sidste weekend blev der kåret hele 9 årgangsmestre, og i denne weekend blev der så kåret 2 klubmestre, en hos damerne og en hos herrerne.

Årgangsmesterskaber er kvalifikation til 2 finalerunder i klubmesterskabet. 6 damer og 12 herrer spillede sig videre efter sidste weekend, og inden den sidste runde så det ikke ud til, at der skulle blive spænding om vinderne. Zita S. Christensen havde et forspring på 7 slag ned til den forsvarende mester Jonna Ø. Kejser. Det forspring skulle vise sig at være stort nok til, at Zita Christensen kunne henvise Jonna Ø. Kejser til andenpladsen og kåres som ny mester. Marginalen efter sidste runde blev på hele 9 slag.

Zita S. Christensens 4 runder har været på 84, 81, 83 og 85 slag, 4 flotte runder. Nummer 3 hos damerne blev Janni Jæger.

Hos herrerne var den forsvarende mester Jakob B. Thiessen også meget suveræn inden sidste runde, da han havde 9 slag til nummer 2 Martin Michno.

Martin Michno spillede den bedste afslutningsrunde i førerbolden og hentede 2 slag, men der var aldrig tvivl om Jakob B. Thiessen’s forsvar af titlen. Jakob B. Thiessen spillede sine 4 runder i 69, 72, 71 og 76 slag. Nummer 3 hos herrerne blev Allan Kastrup.

Årgangsmestrene blev kåret efter 36 huller, og mindste margin hos pigerne/damerne var faktisk hos de yngste piger, hvor søskendeparret Thea og Emma Berg Axelsen konkurrerede stort set til sidste hul, men Thea endte med at løbe med sejren, da hun brugte 5 slag mindre end sin søster.

Hos herrerne var der mest kamp om årgangsmesterskabet i mid-age-klassen, hvor Allan Kastrups forspring til Henning B. Jensen var på 4 slag efter de 2 runder.

Årgangsmestrene i Sæby Golfklub 2013 er som følger:
Piger: Thea Berg Axelsen

Drenge: Jakob Dahlmoes

Herrer: Jakob B. Thiessen

Mid-age damer: Janni Jæger

Mid-age herrer: Allan Kastrup

Senior damer: Jonna Ø. Kejser

Senior herrer: Poul Thomsen

Veteran damer: Jette Nymark

Veteran herrer: Jørgen Nielsen

Nu skulle man måske tro at sæsonen går på hæld med efterårets komme, men det er overhovedet ikke tilfældet, der er stadig 3 klubturneringer, som skal spilles inden flaget stryges.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årgangs- og klubmesterskaber 2013 i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER