Whistklubben starter sæsonen <br>…

Whistklubben starter sæsonen

31. august 2013 - kl. 10:18 - af

Voerså Whistklub starter sæsonen op i Voerså IFs klubhus mandag 30. september 19.30.

Klubben har lige omkring 40 medlemmer af begge køn, hvoraf de fleste er af det såkaldte ”grå guld”, så der er plads til unge, der har lyst til kortspil. Det er bestemt ikke dyrt. For hele sæsonen betaler man et medlemskort på kr. 10 -, men indsatsen er hver spilleaften kr. 40 -, og heri er inkluderet kaffe/te med brød.

Det er bare med at møde op fra starten, for klubben har en intern konkurrence, der kører løbende. Det går ud på at score flest point inden juleafslutningen, som klubben er vært for, og finde en klubmester. Lige for tiden er det Godtfred Andersen fra Sæby, der er mester, og hvis han kan vippes af pinden, kåres der en ny mester.

Alle er velkomne til at deltage, og det gælder både øvede og mindre øvede.

Det siges at whistspillet skulle være sundt for hjernen. Det holder den i sving, og ikke mindst de små grå celler aktive.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Whistklubben starter sæsonen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER