Så er der igen liv hos Knud Søhane spejderne i Voerså

Så er der igen liv hos Knud Søhane spejderne i Voerså

30. august 2013 - kl. 11:35 - af

Efterårs sæsonen er for alvor i gang igen, hos Knud Søhane spejderne i Voerså. Første aften efter sommerferien var der gang i bålene, og der blev spist et bjerg af snobrød og fortalt feriehistorier.

Tirsdag aften var der så oprykning og uddeling af mærker. En meget højtidelig fest aften, hvor der også var diverse udfordringer på programmet. De nye mini spejdere spiste æbler på snor, og de gik til den med liv og sjæl, så meget at en mælketand måtte lade livet. De nye junior spejdere måtte derimod sætte tænderne i nogle ikke helt almindelige rugbrødsmadder, lavet at deres spejderkammerater. De ældste, nu Tropsspejdere måtte afsted som Bambi på “brun sæbe”, med et æg på en ske. Både “Bambi´er” og æg holdt til strabadserne.

Knud Søhane er inden for det sidste års tid blevet beriget med nye ledere og hjælpere. De går heller ikke fri sådan en aften, så der skulle samarbejdes om, at sætte telt op på tid og med bind for øjnene. Ingen kom til at sove i det telt den aften.

Efter al hyggen var der overrækkelse af mærker, og til sidst var der kaffe og kage til både børn og forældre.

Men Knud Søhane er ikke færdige med at feste. Lørdag den 28. september markeres deres 30 års jubilæum ved spejderhuset. Hele byen kommer til at ose af feststemning, og der bliver masser af aktiviteter og oplevelser denne dag. Festen er fra kl. 12.00 – 16.00 og alle er meget velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der igen liv hos Knud Søhane spejderne i Voerså ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER