Sæbys postbude flytter til Frederikshavn

Sæbys postbude flytter til Frederikshavn

29. august 2013 - kl. 16:10 - af

9. september 2013 flytter postbudene i Sæby til Frederikshavn Distributionscenter. Herefter omdeles posten til beboerne i 9300 Sæby og 9352 Dybvad fra distributionscenteret på Skippergade 27 i Frederikshavn, mens posten til beboerne i Østervrå omdeles fra distributionscentret på Banegårdspladsen 8 i Brønderslev.

Lukningen af Sæby Distributionscenter sker med baggrund i de faldende postmængder, og Post Danmark tilrettelægger arbejdet efter fortsat at sikre en sund forretning med optimal service og kvalitet for kunderne.

– Vi har forberedt os godt, og flytningen får kun i begrænset omfang indflydelse på postomdelingen.
Enkelte kunder vil dog kunne opleve at modtage deres post på et andet tidspunkt, end de har været vant til. Postbudene skal lige ind i de nye rutiner, og vi håber på forståelse for eventuelle uregelmæssigheder i en kort indkøringsperiode, siger postmester Merethe Madsen.

Ved spørgsmål til postomdelingen er man velkommen til at kontakte Post Danmarks kundeservice på telefon 70 70 70 30. Man kan også følge den lokale postsituation på www.postdanmark.dk/dagenspost.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys postbude flytter til Frederikshavn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER