Sæbykunstner udstiller til Ny Åben Kunst

Sæbykunstner udstiller til Ny Åben Kunst

29. august 2013 - kl. 0:04 - af

En fælles passion for malerkunsten har igennem flere år samlet 7 kunstnere til maleri, inspiration, evaluering og erfaringsudveksling. Sæbykunstner Meta Eskildsen er én af disse 7, som ugentligt mødes i Atelier Tolnehus, hvor kunstner Sonia Weeke til daglig holder til.

Som noget nyt, vil interessegruppen afholde fælles arbejdende værksted og udstilling i forbindelse med dette års Ny Åben Kunst. Fredag den 6. september 2013 vil gruppen deltage i arrangementets fælles fernisering i Kunsthallen på Vrå Højskole. Lørdag den 7. og søndag den 8. inviteres der indenfor i Tolnehus, hvor Meta og de andre kunstnere vil udstille og arbejde.

Ud over Meta Eskildsen og Sonia Weeke består gruppen af Lise Morsing fra Brønderslev, Ilona Madsen fra Bjergby samt Margit Lauridsen, Ane-Marie Sunds og Laila Pallisgaard fra Hjallerup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbykunstner udstiller til Ny Åben Kunst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER