Regionen tager nu til genmæle overfor lægerne i Sæby

Regionen tager nu til genmæle overfor lægerne i Sæby

29. august 2013 - kl. 7:11 - af

Regionsmedlem for SF Lene Linnemann, svarer nu igen overfor lægerne Østergaard og Mølgaard, der mandag i TV2/Nord var utilfredse med, at de ikke kunne købe det tomme Aahaven i Sæby og bruge det som lægehus.

Lene Linnemann synes det er en uhørt opførsel af lægerne. Ejendommen er regionens og det handler dermed om borgernes midler. De praktiserende læger har budt på ejendommen på Gasværksvej, men til en pris 400.000 kr. lavere end den mindstpris på 2.6 mio., regionen har sat bygningen til salg for.

Men både de konservative medlemmer og Dansk Folkeparti stillede spørgsmålstegn ved om man overhovedet kan få 2,6 mio. kr. for bygningen, som en ejendomsmægler har vurderet salgsprisen til at kunne blive.

Lægerne mente, at de ikke måtte købe huset, da regionen selv er ved at bygge et nyt sundhedshus, hvor man håber, at lægerne vil flytte ind. Men det er ikke tilfældet, mener Lene Linnemann.

Derimod mente regionsrådets formand, Ulla Astman, at det mellem linierne i debatten lå, at det spillede ind, at købstilbuddet var kommet fra lægerne, netop som regionen er ved at bygge et nyt lægehus i Sæby med lokaler til syv til ni læger.

Nu skal regionen så igen forsøge at sælge huset, og med endnu flere udgifter til følge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Regionen tager nu til genmæle overfor lægerne i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER