Bike & Run Stafetten kommer til Sæby

Bike & Run Stafetten kommer til Sæby

29. august 2013 - kl. 13:57 - af

Firmaidræt Sæby arrangerer Bike & Run Stafetten lørdag den 14. september 2013. Bike & Run Stafetten, som går landet rundt til 17 byer for fjerde år i træk, er landets eneste motionsstafet, der kombinerer løb og cykling. Sidste år deltog 90 i stafetten i Sæby blandt 3700 motionister i hele Danmark.

Lørdag den 14. september 2013 er det Firmaidræt Sæbys tur til at være vært for Bike & Run Stafetten. Bike & Run Stafetten løbes i 16 andre byer landet over i 2013.

Starten går fra firmaidrættens lokaler på Sæbygårdvej 32B, for hold på fem personer. To personer skal cykle 13,6 kilometer, og tre personer skal løbe 5 kilometer – sammen tilbagelægger de en maraton.

”Det er fedt at kunne sige, at man har løbet en maraton med sine kolleger eller venner. Men det er vigtigt for os at understrege, at det her motionsløb er for alle – også dem, der ikke dyrker motion til daglig. Vi ser både racercykler og havelåger”, siger Birgitte Vallin, formand for Firmaidræt Sæby.

Bike & Run Stafetten er det eneste motionsløb i Danmark, som kombinerer løb og cykling i en stafet – og det tiltrækker mange deltagere, som ikke alle dyrker motion til daglig. Hver fjerde deltager dyrker faktisk ikke anden motion.

”Til Bike & Run Stafetten handler det mest om det sociale, og fordi det er en stafet, så hepper man på hinanden. Når man så er i træningstøjet, så kan man selvfølgelig heller ikke lade være med at gå lidt op i det”, siger Birgitte Vallin.

Rute og tilmelding
Løberuten på 5 km går gennem Sæbygård skov, hvor stisystemerne er oplagte til at nyde naturen.
Cykelruten på 13,6 km køres på afmærkede ruter lige omkring Sæby.

Tilmelding foregår på www.bikeandrun.nu

Der er mulighed for at bestille sandwich og drikkevarer på pladsen, og der udleveres gratis postevand til deltagerne.

Sterisol og Sparekassen Vendsyssel er sponsorer på stafetten i Sæby.

Fakta:
Det koster 495,- kr. at deltage med et hold bestående af maksimalt fem personer.

Der er herre-, dame- og mix-rækker – og præmier til vinderne i alle rækker.

Bike & Run Stafetten bliver i 2013 afholdt i 17 byer landet over: Hillerød, Fredericia, Korsør, Holstebro, Nyborg, Aalborg, Aarhus, Vordingborg, Sønderborg, Odense, København, Randers, Kolding, Ringkøbing, Sæby, Roskilde og Herning. Holstebro er ny by på kortet over løbsbyer i 2013.

Læs mere på www.bikeandrun.nu

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bike & Run Stafetten kommer til Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER