Veloverstået politisk pølse-party i Sæby

Veloverstået politisk pølse-party i Sæby

28. august 2013 - kl. 16:22 - af

Lørdag den 24. havde byens borgere mulighed for at slå et slag forbi P-pladsen på Munkevang og få en pølse, serveret af en af vore lokale politikere. ”På trods af sorte skyer kom der en del borgere og benyttede sig af tilbuddet, hvilket er fuldt forståeligt med det grillhold vi kunne stille med”, siger Kasper Holm Sæbygaard Gruppens Avisudvalg.

De havde nemlig hyret Borgmester Lars Møller, Peter Nielsen, Birgit Hansen, Brian Pedersen og Søren Visti Jensen. ”Og de skal have en stor tak alle fem. Normalt er det os selv der står for traktementet til en avisindsamling, men når vi inviterer gæster, skal der lidt mere til, så stor tak til Rema 1000, Super Best, Super Brugsen og Spar i Grønnegade for de fine sponsorater. Der var rigeligt til, at alle kunne blive mætte”, slutter Kasper Holm.

Gruppen glæder sig allerede til næste år og håber vejret bliver bedre og at endnu flere sæbynitter får lyst til at lægge vejen forbi.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Veloverstået politisk pølse-party i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER