Sæby Scenen har sat scenen til en ny sæson

Sæby Scenen har sat scenen til en ny sæson

28. august 2013 - kl. 0:03 - af

Sæby scenen går i luften med et fantastisk lederteam på børne – unge siden.

Der venter børn og unge nogle fantastiske timer, på Skovlyst, hvor lattermusklerne bliver rørt, kostumer bliver prøvet og den indre Mads Mikkelsen eller Julie Zangenberg får mulighed for at udfolde sig. Venskaber bliver skabt og de unge og børnene får sig nogle gode oplevelser.

Børnehold 1 kommer i hænderne på Nanna Rasmussen og Jacob Thomsen. Nanna har tidligere været leder for børnehold 1, afbrudt af et højskoleophold hvor teater og kunst var hovedfagene. Jacob er fast bestanddel at gøglertruppen i Rødder og vinger. Begge studerer til pædagog i Hjørring.

Børnehold 2 kommer under kyndig ledelse af Mette Thaarup og Kenneth Mortensen. Mette havde børnehold 1 i seneste sæson, hvor hun satte stykket ”den lille prins” op. Mette og Kenneth har mange års erfaring inden for teater både på scenen, men også udenfor, både som instruktør og underviser. Mette har gennemført flere kurser, hvor hun er undervist af nogle af landets største skuespillere, bl.a. Githa Nørby og Anders Bertelsen. Begge kommer fra Hals og arbejder dels som lærer og inden for børne – unge området.

Ungdomsholdets lederteam består af Trine Brandenhoff og Katja Larsen. Trine er et kendt ansigt i Sæby scenens regi, både som skuespiller og som instruktør. Hun har ligeledes skrevet flere små stykker til bl.a. Juledagene på Sæbygaard. Katja læser til lærer i Aalborg, hvor Trine også har læst.

Alle instruktører er erfarne både uden for og på scenen. De har været, og er selv aktive i Sæbyscenen, både som skuespillere og instruktører. Nogle har været med helt fra børnehold og ungdomshold. Nogle har været væk fra scenen, og vendt tilbage, nu som instruktører. De bor alle andet sted i Nordjylland, men har valgt at køre til Sæby, for at tage instruktion og ledelse af hold på børne – unge siden på Sæbyscenen.

Børnehold 1 (0. – 4. klasse) og børnehold 2 (5. – 7. klasse) øver om tirsdagen hhv. kl. 17.00 -18.30 og 18.30 – 20.00. Ungdomsholdet øver om onsdagen kl. 19.00 – 21.30. Alle 3 hold starter op i uge 36. For nærmere oplysning om holdene, tilmelding og tidspunkt, se venligst hjemmesiden www.saebyscenen.dk

Desuden er der flere projekter i støbeskeen der stiller mod den voksne del af medlemmerne i Sæbyscenen. Nærmere herom senere. Følg med i dagspressen eller på hjemmesiden

Vel mødt til en ny sæson på sæbyscenen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenen har sat scenen til en ny sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER