Musikskolestart – også for yngste…

Musikskolestart – også for yngste…

28. august 2013 - kl. 0:54 - af

Skolerne i kommunen er igen blevet fyldt af børnelatter og og duften af madpakker og fredag den 16. august åbnede også musikskolen op for endnu en sæson. Tilbudet om undervisning på et instrument, ved de flerst vist eksisterer, men musikskolen byder også på så meget andet. Det er nemlig også muligt at gå på et musikhold, selvom man slet ikke går i skole – eller lige er startet!

Tirsdag den 3. september starter to børnhold i Manegen, Sæby. Det ene er et bongohold for de 2-4 årige og en voksen, og det andet er et lidt utraditionelt hold som kun udbydes i år nemlig et legestuerock-hold som er for 5-6 årige (voksne er velkomne den første gang). På begge hold synges, leges og spilles der. Tryghed og glæde er nøgleord i undervisningen, som varetages af forskolelærer Anette Bilde Jacobsen.

Tilmelding foregår via skolens hjemmeside musikskolen.frederikshavn.dk

Husk at notere i notatfeltet, hvis dit barn vil gå til legestue-rock, da det ikke figurerer på tilmeldingen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikskolestart – også for yngste...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER