Indvielse af hundeskov ved Gybels Plantage i Sæby

Indvielse af hundeskov ved Gybels Plantage i Sæby

28. august 2013 - kl. 16:23 - af

I Gybels Plantage bliver hundeskoven nu åbnet. Det foregår søndag den 8. september kl. 10.00 ved formand for Teknisk Udvalg Brian Pedersen.

Det har længe været et ønske fra hundeejere i Sæby, at de kunne få en hundeskov til glæde for de mange, der har en 4 benet ven. Derfor tog Center for Park og Vej samt Teknisk Udvalg det initiativ, at etablere en hundeskov.

Park og Vej har etableret stier og sat hegn op i en del af Gybels Plantage. Det er håbet, at rigtig mange vil bruge den.

I forvejen administrerer Center for Park og Vej en hundeskov ved Bannerslund, 5 km nord for Frederikshavn. Den er utrolig meget besøgt, med mellem 20 – 30.000 besøgende om året. Folk kommer hertil fra flere steder i kommunen, for at lufte deres hunde.

Madpakkehus
Samtidig med at der er lavet hundeskov er der også lavet et nyt madpakkehus. Det er placeret ved søen i plantagen. Her er en god udsigt over søen, der er bålplads og brænde og tørvejr til picnicturen.  Endvidere er der lavet nye foldere og kortborde over plantagen.

Aktiviteter
DCH i Sæby og Sæby Jagtforening samt kommunens Naturvejleder vil være klar med forskellige aktiviteter på dagen.  Det er samtidig Naturens dag, som er et landsdækkende arrangement med aktiviteter i naturen rundt i hele Danmark.

2 kommentarer til “Indvielse af hundeskov ved Gybels Plantage i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Indvielse af hundeskov ved Gybels Plantage i Sæby”

  • det er dejligt der nu er en hundeskov i sæby,den er dejlig og flot lavet,der mangler kun en vandskål man kunne sætte en på med en lille kæde,det ville være perfekt.
    venlig hilsen emmy.

  • Fint med en dejlig stor og rummelig hundeskov. Meeeeen vores bette chihuahuaer er der vist ikke tænkt på, og andre små bette hunde selvfølgelig…. Hullerne i hegnet er alt for store, de smutter lige igennem hvis de bliver skræmt over en af de andre hunde… Ved godt det bare er et surt opstød, meeeen og så lige nogen skraldespande og hundeposer ville være såååå dejligt…… Men ellers meget meget fint sted til hundene…..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indvielse af hundeskov ved Gybels Plantage i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger