Halmpresser antændte mark på Kobberholmvej

Halmpresser antændte mark på Kobberholmvej

28. august 2013 - kl. 16:25 - af

Kl. ca. 14.30 blev Falck fra Sæby og Østervrå kaldt ud til en naturbrand på en mark nord for Thorshøj.

Branden var opstået på grund af gnister fra en halmpresser. Gnisterne havde antændt et mindre stykke af marken, nogle bigballer samt presseren, men da alt er knas tørt pt. kunne det hurtigt have udviklet sig.

Det lykkedes chaufføren at få kørt den brændende maskine ud fra marken, hvor Falck hurtigt fik ilden under kontrol, samtidig med at andre brandfolk fik branden på marken under kontrol. Her er de nu igang med at efterslukke de bigballer og den løse halm som var blevet flammernes bytte.

Ingen er kommet til skade ved branden der formodes at være startet i en aksel i halmpresseren.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Halmpresser antændte mark på Kobberholmvej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER