Nu har Nordjylland fået langt bedre mobildækning

Nu har Nordjylland fået langt bedre mobildækning

27. august 2013 - kl. 10:43 - af

Telenor og Telia blev i nat færdige med at lægge 3G-nettene sammen i Nordjylland, som dermed er den første region i Danmark, der får glæde af den langt bedre 3G-dækning fra et helt nyt mobilnetværk. Læs her, hvor mange flere Telenor-mobilmaster de nordjyske byer og landdistrikter har fået.

I maj måned startede det danmarkshistoriske projekt med at lægge to mobilnetværk sammen, og det startede i Telenors ”fødeby” Aalborg. Siden da har Telenor og Telia også lagt 3G-netværk sammen i bl.a. Vesthimmerland og Rebild kommuner. Det har de fleste steder betydet markant bedre mobildækning, simpelthen fordi mobilmasterne står meget tættere, når man lægger to netværk sammen.

I nat lød så startskuddet til den sidste af de to nordjyske ”kongeetaper”, hvor Telenor og Telia på en uge har lagt 3G-nettene sammen i fem store nordjyske områder (se område for område på listen neden for) og dermed færdiggør det store 3G-projekt i Nordjylland og nu gør klar til at forbedre 3G-dækningen i resten af Danmark. Samlet set har Telenors nordjyske kunder fået adgang til 67 procent flere 3G-master. Eller mere præcist: Adgang til 186 nye 3G-master på mindre end fire måneder.

”Som nordjyde er det en særlig glæde for mig, at Nordjylland er den første region i Danmark, der oplever vores nye 3G-netværk. God mobildækning er på få år blevet vigtig for næsten alle danskere, både på arbejde og i fritiden. Derfor er jeg glad for, at vi ved at lægge to netværk sammen skaber en historisk dækningsforbedring, ikke kun i byerne, men også i mange af landdistrikterne,” siger Telenors netværksdirektør Richard Stigaard.

Her har vi forbedret dækningen i Nordjylland
I nat lagde vi 3G-nettene sammen i Hjørring, Jammerbugt og Thisted kommuner, den resterende del af Brønderslev kommune samt på Mors.

Og i sidste uge blev 3G-dækningen kraftigt forbedret i store områder i og omkring Skagen, Frederikshavn og Dronninglund samt på Læsø. De mange nye master vil bl.a. også give en bedre og mere sammenhængende mobildækning på E45 mellem Aalborg og Frederikshavn samt på hovedvej 40 mellem Frederikshavn og Skagen.

Alene i Sæby, Dronninglund, Hjallerup, Hals, Dybvad og mellemliggende landzoner, er der opsat ikke færre end 24 nye master, så fra før 15, til nu 39 Telenor 3G-master.

En kommentar til “Nu har Nordjylland fået langt bedre mobildækning” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nu har Nordjylland fået langt bedre mobildækning”

  • Mona Christensen

    Dejligt med 99% dækning af 3G -net, blot træls at hele Præstbro by ligger udenfor de 99%. Vi må høre til den enen procent der ikke har fornøjelse af det nye gode net. iflg. Telenors hjemmeside skal man i Præstbro benytte mobilen udendørs for at få bedst dækning. Rigtig træls når vi nu går vinteren i møde. Men dækning er rigtig god langs motorvejen, så man kan tale i telefon mens man kører bil. Dejlig prioritering de der har valgt. mange hilsner Mona Christensen, Præstbro

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu har Nordjylland fået langt bedre mobildækning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger