Hvor længe skal tyverierne fra Spar Torvet blive ved?

Hvor længe skal tyverierne fra Spar Torvet blive ved?

27. august 2013 - kl. 9:16 - af

Natten mellem søndag og mandag, fik Spar Torvet i Sæby stjålet ca. 80 euro paller fra gården.

Det er sket mellem kl. 21.30 og 6.30, og der er ingen spor – ingenting, men pallerne kan kun være hentet af en lastbil, da de fylder en del. Pallerne har en værdi af 5200 kr.

Spar Torvet har igennem den sidste tid oplevet stigende tyveri, ikke bare fra gården, men også fra butikken. Det er alt lige fra, at en kunde der stopper en pakke kager ned i sine bukser, til at en pakke med ispinde bliver tømt, og den tomme papæske bliver smidt under en reol.

Andre mener, at Spar Torvet skal sponsorer det ugentlige forbrug af blomster, bananer, mentos m.m.

”En frustrerende og næsten håbløs situation at dæmme op for, men det er klart, at jeg er nød til at øge overvågningen, desværre”, siger Jette, som er indehaver af Spar Torvet.

Der har tidligere været mange indbrud i og uden for forretningen, hvor der er stjålet både brød, øl, vand og meget andet fra baggården, og dengang fik Jette lov til at lukke gården af, men det viste sig at være i mod reglementet, da der skulle være ex. antal parkeringspladser til rådighed, og de ville forsvinde i forbindelse med indhegningen.

Nu står Jette så tilbage med problemet. Hvorfor må hun ikke indhegne og sikre arealet bag forretningen? Beboerne over forretningen kan nok finde andre muligheder for parkering, og det kan da ikke være rimeligt, at en forretning er nødt til at lukke pga. de mange tyverier.

Også hos SuperBrugsen er man “ramt” af tyverier. Her er det hovedsagligt kød og vin der forsvinder. De har derfor valgt at skilte med problemet foran butikken og gøre kunderne opmærksomme på, den ekstra fokus i form af øget overvågning.

6 kommentarer til “Hvor længe skal tyverierne fra Spar Torvet blive ved?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Hvor længe skal tyverierne fra Spar Torvet blive ved?”

 • Kent Rosengaard

  ja vi kan vælge alle at indhegne vores hjem og værdier. Flot og pyntelig vil det blive med store rubuste hegn og overvågningsudstyr. Eller vi kan vælge, en gang for alle, at ” indhegne” vores kære land, og så bare have nogle grænselåger på udvalgte steder. Det ville gøre det lidt sværere for dem med grimme hensigter at komme ind og gøre ulykke.

 • C.Christoffersen

  Hvor er det rigtig sørgeligt at læse, at der er nogle Rxx Hxxxxx som ikke kender forskel på dit og mit. Håber at man får fat på disse personer. og til rette vedkommende, hjælp så Jette, så vi andre kan beholde butikken. Måske især for de ældre som bor i midt byen og ikke er særlig mobil længere. Superbrugsen er så stor, at de nok bedre har råd til overvågning.

 • Steffen Kristensen

  Det er da træls at spar torvet er sådan usat for så mange tyverier jeg håber at dem der gør det at de bliver taget så jette kan have sin butik for sig selv. Det er så træls når folk ikke ved hvad der er dit og mit.

 • Men igen. Skylden er danskernes egen. Danskerne har valgt politikere ind som ønskede et åbent Danmark, og det har vi så fået. Vi ligger ganske enkelt som vi har redt. Sørgeligt, men sandt. Så hvem der egentlig har skylden for diverse indbrud og røverier, det er svært at sige.

 • Der er da vist nogle, der er lidt hurtige til at placere skylden. Er det konstateret, hvor de formastelige kommer fra? Det lyder jo som om, at der ikke findes en eneste dansk tyveknægt. Men man kan jo altid få luftet sine politiske tilhørsforhold – eller hvad?

 • Tage Johannesen

  Åbne smedejernslåger skæmmer de — jeg kan ikke se det + infrarøde alarmer (det er bare 2 små skinner. De kan opkalde til 5 forskellige mobiler. Det skal jo stoppes, — der er nok tomme huller i Sæby.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvor længe skal tyverierne fra Spar Torvet blive ved?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER