Åbent hus i Hørbyhaven på Hyldevej 5

Åbent hus i Hørbyhaven på Hyldevej 5

24. august 2013 - kl. 0:02 - af

Georginer/ Dahlia i det smukkeste flor, kom og oplev synet når de holder udstilling / åben have lørdag den 31. august og søndag den 1. september begge dage fra kl. 10 – 17.

Der vil være dekorationer og buketter, eller muligheden for bare at gå en tur rundt i haven. Som sidegevinst er der jo chance for at møde andre med samme interesse, og ad den vej lære nye folk at kende.

”Der kan købes mad eller man kan selv medbringe, der er siddepladser nok under tag i teltet i tilfælde af dårlig vejr – men selvfølgelig skinner solen. Entre: 20,- kr.”, fortæller Leif og Mirna Kristensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus i Hørbyhaven på Hyldevej 5' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER