4 spændende sogneaftener i Sæby og Volstrup

4 spændende sogneaftener i Sæby og Volstrup

24. august 2013 - kl. 12:27 - af

Menighedsrådene i Sæby og Volstrup har indgået et samarbejde omkring afholdelse af den kommende sæsons sogneaftener, således at der holdes 2 aftener i Volstrup og 2 aftener i Sæby.
Alle er naturligvis velkomne til alle 4 arrangementer uanset bopæl.

Sæsonens sogneaftener, indledes nu på tirsdag, den 27. august kl. 19.30 i Spejderhuset ved Volstrup Kirke, med et spændende emne, “Kristendom og politik – betragtninger til videre overvejelse” ved pastor emeritus, Stig G. Rasmussen, Sæby.

Stig G. Rasmussen er født i Aalborg i 1947, student 1967, mag.art. i historie 1974, har undervist og forsket på såvel Aarhus som Aalborg Universiteter 1972-83.
Han tog derefter teologisk tillægsprøve, der førte til ansættelser som sognepræst i Roslev-Rybjerg pastorat i Salling og fra 1992 i Ø. Brønderslev-Hallund pastorat her i Vendsyssel.
Stig G. Rasmussen blev pensioneret i 2008, men er stadig aktiv som afløser og foredragsholder og er optaget af både historisk og kirkelig formidling.
Stig G. Rasmussen, som bor i Sæby kommer og deler sin store viden om kristendom og politik med forhåbentlig mange tidligere, men også nye deltagere I menighedsrådenes række af sogneaftener.

Næste sogneaften er i Mariehuset i Sæby, hvor tidligere sognepræst i Volstrup, Jens Pind Jørgensen, kommer og fortæller om hans vej til præstegerningen og om livet som sognepræst – denne aften afholdes torsdag den 24. oktober.

Rækken af sogneaftener afsluttes med endnu 2 spændende aftener i foråret 2014.

Menighedsrådene i Sæby og Volstrup håber på stor tilslutning, og der er til alle 4 aftener mulighed for at bestille og benytte kirkebilen, således at transporten ikke giver anledning til problemer.

De 4 sogneaftener er detaljeret omtalt i en folder, som kan findes i våbenhuset i såvel Sæby som Volstrup Kirke – folderen kan ligeledes rekvireres ved henvendelse til Kirkekontoret i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '4 spændende sogneaftener i Sæby og Volstrup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger