Sæby Voksenkor søger sangere   …

Sæby Voksenkor søger sangere …

23. august 2013 - kl. 0:05 - af

Nu er det ved at være tid til en ny korsæson for Sæby Voksenkor, der inviterer indenfor til den fjerde sæson i korets lange historie. Efter et par år med øvelokaler i Manegen, har koret nu fået fantastisk gode forhold med hyggelige og velegnede lokaler i ‘Retfærdighed’, Algade i Sæby.

Sidste forår havde koret et succesfuldt samarbejde med Vodskovkoret, der mundede ud i to koncerter i henholdsvis Manegen og Vodskov kirke. ”Vi forsøger at ride videre på den bølge, ved at samarbejde med det nyoprettede ‘Ådalens Sangkor’, der ledes af Knud Erik Thrane, også kendt som pianist for bl.a Tina Siel”, fortæller korets leder Søren Rasmussen. Samarbejdet munder ud i to julekoncerter i henholdsvis Åsted kirke og Manegen i Sæby. I forårssæsonen får koret et længe ønske opfyldt, når koret giver forårskoncert i Sæby kirke.

Korets leder organist Søren Rasmussen oplyser, at alle sangglade kvinder og mænd, er velkommen til at møde op ved én af de første øveaftener. Der er ingen optagelsesprøve, men man skal synge rent og kunne holde sin stemme i gruppen.

Sæby Voksenkor mødes første gang onsdag den 4. sep. fra kl. 19.00 -21.30

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Voksenkor søger sangere ... ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER