“Pølser, papir og politik”<br>…

“Pølser, papir og politik”

22. august 2013 - kl. 0:16 - af

Spejderne i Sæbygaard Gruppen vil gerne invitere byens borgere på en pølse med brød. Det plejer de nemlig at gøre til deres indsamling i august, og gode traditioner skal man ikke pille ved.

De har som sædvanlig inviteret en række af de lokale politikere til at komme og svinge grilltangen, og i år kan man få serveret en pølse med brød af enten borgmester Lars Møller, Birgit Hansen, Jørgen Tousgaard, Brian Pedersen eller Peter Nielsen. Pris for sådan en “spejderplatte” – et bundt aviser. Med et kommunalvalg lige om hjørnet, er Hotteren måske pyntet med et stykke valgflæsk – hvem ved. Man er selvfølgelig også velkommen til at få en lille snak hen over grillen.

Spejderne håber at se mange af byens borgere på P-pladsen på Munkevang lørdag den 24. august mellem klokken 11 og 13.

En kommentar til ““Pølser, papir og politik”
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til ““Pølser, papir og politik”
…”

  • Søren Kristiansen

    En glimrende ide at give politikerne aviser, men jeg tvivler på de læser dem.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER