Op på jernhesten og støt Voerså IF

Op på jernhesten og støt Voerså IF

21. august 2013 - kl. 14:54 - af

Lørdag 31. august arrangerer Voerså IFs Venner cykelsponsorløb i byen. Strækningen, der køres på, er ca. 1½ km lang, hvor der køres frem og tilbage gennem byens hovedgade. Start og mål er ved den gamle krogrund, hvor det store foreningstelt er opstillet. Alle, der ejer eller kan låne en cykel, er velkomne til at deltage. Sponsorerne skal man selv finde, og blanketter til dette brug udleveres i Dronninglund Sparekasses afdeling i Voerså eller ved henvendelse til næstformand Bjarne Kongsbak på mobil 40 14 51 01.

Der køres om flotte præmier til deltagerne, herunder flest kilometer i løbet af den time løbet varer samt flest indkørte kroner til ungdommen i Voerså IF.

Når cykelløbet, der starter 11.00,  er overstået, er der god grund til at blive på stedet, for kl. 13.00 starter ”Kirsebærrets Dag”, på den gamle krogrund.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Op på jernhesten og støt Voerså IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER