3 dage med spring for fuld udblæsning i Springteam Sæby

3 dage med spring for fuld udblæsning i Springteam Sæby

21. august 2013 - kl. 15:17 - af

Mandag den 5. august mødte 78 forventningsfulde og glade børn ind med fuld oppakning på Sæby skole. Springteam Sæbys trænere og formand Birgithe Jacobsen stod parate til at byde gymnasterne velkommen til 3 super sjove springdage.

Efter luftmadrassen var pustet op, sengetøjet og yndlingsbamsen var på plads, gik alle gymnaster over i Sæby Fritidscenter, hvor børnene blev delt op i hold efter alder og niveau, og så skulle der springes.

I det dejlige sommervejr fik gymnasterne hele dagen igennem forfriskninger, og i pauserne blev der hygget på kryds og tværs.

Efter aftensmaden var der fri spring i hallen, og for både store og små gymnaster var småkagebagning og pyntning af kager i skolekøkkenet en stor succes.

Tirsdag morgen var der lidt ømme muskler efter gårdagens mange springtimer, men trods det sprang glade gymnaster ud af dynen parate til endnu en skøn springdag.

Efter en sjov opvarmning var gymnasterne atter parate til at springe. Der blev øvet saltoer, møller, araber flick, dobbelt saltoer osv.

Efter frokost var det endelig tid til den længe ventede tur i svømmehallen. Det var skønt med en kold dukkert, og selv på vipperne fornøjede gymnasterne sig med forskellige diverse udspring.

Tirsdag aften bød på lagkage løb, som sluttede af med at hvert hold skulle lave hver sin lagkage, og aftens vinder kåres. Det blev til ikke mindre end 10 lagkager, som gymnasterne bagefter med en ske i hånden måtte kaste sig over. Det var en sjov oplevelse, for det havde gymnasterne ikke prøvet før. Herefter blev der malet billeder, lakeret negle og spist en masse popcorn og kage.

I selskab med fantastiske søde gymnaster, humørfyldte trænere og hjælpsomme forældre fløj timerne af sted på gymnastikskolen, og det blev den sidste dag, hvor gymnasterne så frem til at vise deres familier, hvad de havde lært.

Før opvisningen om eftermiddagen blev der øvet og øvet i hallen, indtil det var is tid og efterfølgende en times zumba. Der var latter i hallen, og der blev vrikket med numserne, mens zumba rytmerne fløj gennem luften.

Efter en vellykket opvisning hvor de mange fremmødte i hallen bl.a. fik fornøjelsen af at se gymnasterne danse zumba, var det tid til at sige på gensyn og give knus til trænerne, og de mange nye venner gymnasterne havde fået.

Springteam Sæby ser frem til at afholde gymnastikskole igen til næste sommer, og byder alle gymnaster velkommen til den nye sæson 13/14. Læs mere på www.springteamsaeby.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3 dage med spring for fuld udblæsning i Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER